Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rusande

 

 

Springer på min sommaräng

Livet rusar i flygande fläng

Mitt på ängen står du

väntar på mig just nu

 

Ler mot mig och kisar mot solen

slår dig ner i den rymliga stolen

Vinkar åt mig att komma till dig

du vill visa hur mycket du älskar mig

 

En stund av tvåsamhetsmagi

skapar formler av kroppslig kemi 




Fri vers av nettizen
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-21 10:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ängamark dom änglamark.. solkisar mot älsklingen... så fint få läsa...
2007-02-21

  Thommy
Jättefint skrivet, dikten värmer
2007-02-21

    Lindizz
underbart skrivet vännen..*ler
2007-02-21

    sunnanvind
Oj Det hoppar fel ibland...
Tvåsamhetsmagi menar jag!
2007-02-21

    sunnanvind
Tvåhetsmagi!
Vilket härligt ord!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen