Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt har några år på nacken.Hösten 1984


Evig längtan

Livet är en evig längtan
livet är en evig väntan

Längtan till vad ?
Väntan på vad ?

En längtan att få komma hem
en väntan på sitt rätta jag..

Vem är jag ?

Frågor väntar på svar !

Frågor längtar efter svar !

Gåtor väntar på sin lösning...

Gåtor längtar efter lösning...


Förlösning förlossning. . .

Bli ren och hel i själen

Bli ett med sig själv

med alltet !!!


Friden sänker sig i sinnet

Sakta återgår allt till...


Kärnan.




Fri vers av Emsan
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-22 09:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känslan känner jag igen.
2018-05-27

  Gunilla Söderström Hallström
Mycke som stämmer med mig själv
man känner längtan
2007-02-23

  Eline.P
Alldeles underbart diktat! Längtan att få komma hem....till kärnan, till det gudomliga som finns nära, som finns inom oss... om vi bara vågar söka där.
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan