Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Flicka



Du lilla flicka
kan inte fly denna känslan
kommer inte fly denna verklighet
Du lilla flicka bestiga berg kan

Bestigit bergen
Du vann

Lilla flicka
stor
mellan
liten
skör
lilla flicka
du överleva kan

Lilla lilla flicka
jag håller dig i min hand
och viskar orden
lägger dom i din hand
se på dig själv

Klart du kan!!!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-02-09 19:00



Bookmark and Share


  Michmich
Inga ord beskrivs så starka som känslan av att läsa en sån här dikt! Vackert helt enkelt!
2005-02-15

    bestående
är så duktig.
2005-02-10

  Manal
En dikt om att man kan och ska försöka. Den ger hopp, rekommenderas.
2005-02-09

  Markattan
Håller med Michele, hopp- och motivationsingivande skrivet. De sista orden bör vi alla få med oss på vår livets vandringsfärd. Bra!
2005-02-09

    carimba
tar jag med mig i livet, visar den nog en dag för någon
2005-02-09

  Ola Rydberg
och öm dikt
fint !
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.