Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningar om balansen mellan inre och yttre känslor, samt om dess potensiella förhållande till andra.


Vårt innersta rum

Mitt innersta rum
Har en illusion
Hur det ska va
När man mår bra
Där mitt inne i mitt innersta rum

Mitt innersta rum
Har sitt eget liv
Ingen vet
Din hemlighet
Längst där inne i ett skal utav kropp

Där mitt inne i mitt innersta rum
Finner jag ro och harmoni en stund
Och kan ta emot en kärlekens vind
Njuta och låta den smeka min kind

Kroppen och själen
Ja, den hör ihop
Det är ju två
Som måste gå
Tillsammans i vårt innersta rum

Mår du bra där inne
Har du lugn i sinne
Dags att blomma ut
Ut i världen och njut
Mot ett stort och glädjerikt liv

Där tillsammans i vårt gemensamma rum
Där finns det plats för var och en, en stund
Och där kan vi känna kärlekens vind
Njuta och låta den smeka vår kind

Vi måste nå andra
För att må bra
Ge av vårt inre
Till dom som är mindre
Endast tillsammans är lyckan komplett

Där tillsammans i möjligheternas rum
Finner vi ro och harmoni en stund
Där tillsammans i vårt potentiella rum
Finner vi gemenskap och harmoni en stund




Fri vers av Vilhelm Backman
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-22 17:07



Bookmark and Share


  Lars Granström
Bakom den tänkvärda texten hör jag en melodi.
2007-04-05

  Floral Fallal
Den här texten är så härligt positiv! ^^ Keep up the good work ^^
2007-03-15

  Nysdagmus
Mycket fint. Bra!
2007-03-01

  Albert
väldigt bra!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilhelm Backman