Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna texten så vet du mer??? mvh/Vilhelm


Du får aldrig veta

Få människor vandrar
I trygghetens värld
Få människor vandrar
Och är evig kär

Horisonten i fjärran
Är utan begränsning
alla famlar
Och söker ett svar

Var du än reser
Och var du än går
Så kommer du aldrig
Få veta vart du står

Du kommer aldrig
få veta eller förstå
Du kommer aldrig
få veta hur det går
Så var alltid nöjd
När du upplever
En ny vår..............

Ovissheten vara
Stark den är
Liksom den lyckan
Att vara kär

Skyddsräcken kan stödja
Men ger inga svar
Vart kommer du hamna
Under dina dagar

Att aldrig veta
Var livets står
Är att uppleva lyckan
Nu och när
det kommer en vår




Fri vers av Vilhelm Backman
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:49



Bookmark and Share


  Albert
du är ju för sjutton KLOK!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilhelm Backman