Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer inte ihåg men ändå så minns jag.


KÄNSLOMINNET

KÄNSLOMINNET

Famlar efter min
historia

Söker vad jag
lärt

Minnet sviker
mig

Känslominnet balanserar
mig till styrka.




Fri vers av Vilhelm Backman
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 23:00



Bookmark and Share


  Albert
just det, här är den, visheten
det är inte orden och namnen och sånt där det handlar om

utan känslorna

där minns man nog alltid
kanske alltför tydligt ibland

den har sparar jag och ger dessutom en applåd
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilhelm Backman