Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa fina stunder av åtrå. Vilhelm


LÄCKERBIT

Hej! Du läckerbit
Kom hit
I din famn
Blir jag varm
Och ibland het
Som du vet

Hej Du läckerbit
Du ger hopp
Av din charm
Blir jag varm
Och ibland het
Som du vet

Hej du läckerbit!!
Kom hit




Fri vers av Vilhelm Backman
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 13:28



Bookmark and Share


  Albert
tänk om nån sa det där till mig!
eller tänkte
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilhelm Backman