Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädje och livslust


Hej kan du visa mig

Hej kan du visa mig
hur livet går till
jag vill sjunga, dansa
aldrig mer sitta still

Kan du förklara för mig
vem jag är
jag vet inte något om mig själv
hoppas jag inte är till besvär

Kan du gå igenom
hur man klarar sig igenom livet
jag har alltid viljat veta
men orkar inte längre leta

Kan du säga varför
jag är så ensam ibland
och så social då och då
jag vill inte längre bara titta på

Men om du inte vill visa mig allt det här
kan du väl säga en enda mening till mig

Säg \"Du duger som du är\"






Fri vers av Hannah
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-02-22 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah