Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Varje gång hon var glad
oroade hon sig för att hon snart ändå skulle bli deppig igen

Men nej
hon orkade inte längre ha det så
förändringens våg kom
inifrån

Det var hon
hennes styrka
som aldrig övergav henne
och nu använde hon den

Hon blev glad igen
nöjd igen
tillfreds igen

Och levde livet




Fri vers av Hannah
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah