Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade liv

Så jag har min älskade kontroll;
jag vet vad jag vill göra i framtiden,
jag har fullständig koll på nuet,
jag kan detaljerat beskriva dåtiden.

Med total kontroll blir man lycklig
trodde jag

Jag trodde
att med fullständig koll
kan jag slappna av

Slappna av??

Då jag har kontroll
är jag inget förutom ett nervfreak

Befria mig nu
från demonerna
kontrollen
som jag inte vill ha

Ta mig nu
till en plats i solen
där jag genast får reda på

Att jag är precis lika vacker och värdefull
som alla andra




Fri vers av Hannah
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-03-18 16:49



Bookmark and Share


  figurett
Nog värdefull är du, bortom kontroll och demoner, får orden som du vingar...
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Hannah