Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig inte fast

Du håller mig fast. Jag säger emot, men vill inte bli släppt.
Tro inte att jag kommer loss då.
Så länge min osäkerhet finns där, \"TÄNK OM\"
så kommer du ha mig fast i dina klor.
Jobbiga tanke
Störande illusion
Du ska bort, men jag vågar inte släppa
Så länge jag inte tror att jag gör rätt
kommer jag inte släppa dig.
Tankefälla -
det är det enda du är.
Jag älskade dig
du gjorde mig vacker
en gång i tiden.

DET ÄR ÖVER NU




Fri vers av Hannah
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-04-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah