Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Om du hade sagt sanningen

Skrikit den rakt upp i mitt ansikte

Då, min vän

Hade allt blivit så mycket lättare.

Om du hade tagit mod till dig

Och skänkt lite mod till mig

Då, min vän

Hade det inte behövt gå så här långt.

Om du hade sett mig

Ropat till mig att jag syntes

Då, min vän

Hade vi sluppit det värsta av svälten




Fri vers av Hannah
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah