Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledsen

känner mig ledsen

o besviken

på en del


sorgsen


det gör ont



tårarna brinner innanför ögonlocken

och rinner ner

utmed kinden

sakta


jag vet

vad jag vet

om mig


ingen annan vet

vad som finns inom mig

hur det har varit

hur det är

nu

just nu



det vet ingen mer än jag

o jag vet inte om någon annan

vad som försegår


i någons annans inre värld



besviken

ledsen

men ändock lugn




det känns bra



allt ordnar sig



allt har sin tid


tiden tar tid


tid tar tid

med tiden


tack










Övriga genrer av minette
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-02-23 06:00



Bookmark and Share


  josefina
Underbart flyt i den här dikten!!! Orden liksom rinner igenom en när man läser den - mycket bra skrivet!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette