Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ett av naturens under stillas omättlig hunger.....


omättnads hunger tillfälligt stillad...



så stillade vi våra kroppars omättliga hunger
valde vi händers rysningar av höfters kurvningar
vårvilligt under månsilvers varsamma bleke
ögonblixtars kysslystnad
smekte vi örsnibbar
nackhår
mjukaste hud under andaktiga tystnader
under närvaron av glädjekällors flöden

så stillade vi våra kroppars omättliga hunger
andades vi närgånget blottade navlar
sökte mjuka armhålors doftande gömslen
förlösande känslors lustar
smekte vi styvnader
fotsulor
valde vi läppars uttalade önskningar
läppjade vi sakta styvnadens vårtgårdar

så stillade vi våra kroppars omättliga begär
sökandes hetsade nektars blodflöden
otyglade lustgårdars kättjerika fruktsafter
andades vi ordens löften
smekte vi mjukdelar
glädjekällor
vandrade vi varandra till mötens platser
vägvisande av dofters sötsura sältor

så stillade vi våra kroppars omättliga begär
vällustens hårdnande lyckors begärelser
omnejdens fjunrika fuktsammetslyster
mjuka hudvecks vågsvallor
vällustens rythmer
cresendon
rosenläppars slippriga bergbranters källflöden
sökte stillhetens tungvirvlars vällustelser
fulländade njutningars flämtande snyftningar
lyckorusigt stillnande kroppars närasökande

så stillade vi våra själars kroppsligt omättliga begär
under nätters stjärnfallsglittrande månljusnander
skrynkliga lakans eftervärmens bevarande
under dagars solvärmande lustgårdars närmarker
smekandes av solstrålander
svärmande slingor
vindilar
känsloströmningar väljer stunders platser
eftervärmens glödhetta tänder lågors nyeldar




Fri vers av Ronny Berk
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Slingrande erotiskt vacker.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk