Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är helt OK...


Önskades allt gott...




Jag tackade med ett leende,
men svarade vänligt:


önskar mig
inte mycket gott
nöjer mig gärna
med något gott
det behöver inte
vara jätte gott
det räcker med
bara lite gott

fast när det är dax
för mig att få det
som är gott

har oftast alla
andra redan fått

och gått




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-02-23 16:02



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Landet lagom leende lever livet lagom lyx!
2007-02-23

    Bim
....du får min hälsning! Bim
och en stor applåd
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris