Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrikande Kaos



Så lätt
Att vara lätt som vinden
lätt som luft

Så fri är du och jag
Tillsammans kan vi flyga
över tyngd och mörker
över tro och hopp
över glädje i onödan
så flyger vi över rädslan
rädslan över mörker

mörkret som sträcker sig
jagar oss
som vill greppa oss
greppar oss inte om vi bara flyger

Så lätt
Att vara lätt som vinden
lätt och fri

Kylan och smutsen
förföljandes
flåsandes i nacken
Det smutsiga kalla

Du och jag
fria och lätta
lyfter från avgrunden
avgrundens botten

Så kan vi flyga
sväva fritt och lätt
över det skrikande kaoset




Fri vers av Malin Johansson
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-02-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.