Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacuum

knacka på min dörr
hon reser jorden runt
glitterfnissande låter hon sig bländas, hänföras av andra världars dofter och liv.
jag
det finns ett motstånd i mig, det finns ett stopp och ett varför
självförverkligandet uteblev


och så snöar det




Fri vers av uni
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-24 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uni