Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnskrot

Det gnisslar i hjärnan, det skriker och tjärvar.
Huvudet är inlindat i hjärnan.
Nej i taggtråd. Nej. Neeeeeeeeej.
Tankarna.
hakar
upp
sig
Allt är skrot.
Allt ska bort. REA. Knulla-mig-jag-kommer-skrika.
Min granne spyr. Jag hör hur hon hulkar. Jag bryr mig.
Imorgon när allt händer går jag dit med en haklapp.
Sen ska vi äta varmamackor.
Titta vi blir rika på varandras omtanke!
Käkarna spänner.
Jag kyler mina tinningar mot fönstrets immiga ruta.
Den är sval, jag är febrig.
Jag huttrar, jag blundar.
Jag somnar på köksmattan med handen innanför trosorna.




Fri vers av uni
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uni