Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosoferade lite på tågresan hem


Resan

 

 

I samma takt

som landskapen svävar

förbi

Växer känslan av att

vara fri

 

Min tid som vilse i djungeln

är över

Du förser mig med allt

jag behöver

 

Blickar ut genom tågets 

fönster

Framrusande naturbilder

skapar ett mönster

 

På väg hem

ler lite grann

Lycka var den dagen

då du mig fann 




Fri vers av nettizen
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-25 18:55



Bookmark and Share


  Madicken1978
Du skriver underbart!
2007-02-26

  Ronny Berk
\"borta bra men hemma bäst\"...\"den som gjort en resa har något att berätta..\" De gamla ordspråken håller i alla väder.. Så fint Du berättar... känner tågdunket över rälsen...
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen