Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte arkivera till oktober... men.. på begäran... lägger jag ut redan nu...


höstdikt


jag älskar sommaren
den dallrande värmen
de ljushylta nätterna
och doften av smultron

jag beundrar vintern
den kyliga frigjordheten
gnistrande iskristaller
snöbäddade stillheten

jag längtar våren
det återfödda ljuset
sprittande knoppningar
astrakanens oskulds blom
lärkors höga visors lovsång
badvärmen i fria vikenvatten

och hoppet om den eviga kärleken




Fri vers av Ronny Berk
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 21:46



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Fint fångade årstiders tjusning, tycker om din fina text.
2015-05-11

  Annette Andersson
Texten ger mig hopp... hopp om kärlek, hopp om vår, hopp om förändring och hopp om livet i sig självt!
2007-02-27

  glittertindra
Naturen inspirerar alltid till romantik... :)
2007-02-26

    Lillemor
Visst längtar vi, älskar och beundrar.
Framförallt hoppas vi. Finstämda
ord på tur i naturens cykel .
2007-02-26

  nettizen
Gillar den här... beskriver årstidernas sinnesändringar mycket bra tycker jag....
2007-02-25

    Maria Malm
Varför skulle den arkiveras till oktober?Fina årstidsbeskrivningar.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk