Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett meningslöst letande efter en meningslös livssyn.


Dina fotsteg har blivit suddiga.

och jag slog låten på repeat
om och om igen.
det bästa med dig är
att du aldrig viljat sluta.
mina blodiga handflator säger mer
om livet
än vad livet säger
om mina händer.

jag har försvunnit lite
mer än dig.
jag vet att du ser mer
när du blundar
än när du leker arga leken
med sanningen
för det är alltid du som vinner.

någon har ristat in lögner
under min hud & de måste
komma ut
därför sprängs jag
om och om igen.
du trycker alltid på repeat just
när det är på väg att gå över.

det där med livet är överskattat, sa du.




Fri vers av Ciia
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-25 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciia
Ciia