Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom godispåse

Jag sov som ett barn inatt, kanske var det för att jag inte drömde? Var pigg när jag slog upp ögonen men vad är poängen med att gå upp innan åtta en söndagmorgon? Frisyren är rufsig, orkade inte tvätta ur håret när jag kom hem så det står åt alla håll och örngottet är skitigt, får ta hand om det senare tänker jag. Men jag skulle ju inte gå ut, var inte på humör sa jag till henne. Inte för att jag ljög när jag sa det men något drev mig hemifrån. Vet inte riktigt vad jag hoppades på men vad det än var så infriades det inte, förstår inte riktigt vem jag försöker lura.

Har sovit för mycket, klockan är redan tolv och jag väntar besök, de får helt enkelt leva med att mitt hår är rufsigt och att jag hasar omkring i träningsbyxor. För vidare fint besök är det inte. Vi spelar lite playstation, Killzone såklart, och snackar om saker som vi borde göra.

Kvällen närmar sig snabbt, förstår inte riktigt varför jag gick med på att se på filmen. Visst, jag ville se den men samtidigt så väger andra faktorer in. Ni vet den där känslan i magen som man får när man stoppat i sig för många sötsaker och kolsyrade drycker? Eller när din kropp skriker efter något du inte kan få och din hjärna sakligt håller tillbaka. Det är tur att jag har den, min hjärna alltså, vem vet vad för dumheter jag skulle hitta på annars?

Det blir väl en sån natt igen antar jag...




Övriga genrer av Proton
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-02-25 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton