Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

 

 

Lycka kommer

lycka går

Drömmar det som

framåt oss förmår

 

Färdigt har jag

gråtit min sista tår

Resten av livet

nu återstår

 

~med Dig~ 




Fri vers av nettizen
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-26 10:22



Bookmark and Share


  Gawain
Andas djupt av tillförsikt, framåtanda och varm glädje. Härligt är det att beröras av dessa rader! Tack..
2007-02-26

  Madicken1978
Skönt att läsa, känner igen mig i dina ord. Kram
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen