Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett, två tre

Ett stygn av hat
Har jag på mitt fat

Tvåstygn av smärta
Har jag i mitt hjärta

Trestygn av sorg
Har jag i en korg

lilla t




Fri vers av lilla t
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-26 18:19



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Just detta är min passion.
SIfferpoem. Ett tal säger så mycket.
Mycket bra idé att räkna upp sina känslor och lägga dom som sin käraste egendom på säker plats. Hur skulle man annars kunna finna sinnesro.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t