Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one shot 2

-Men för f-n

så kan du ju inte avsluta en text



-Alla har kanske inte sett filmen

och sekunden efter -one shot

så går ju kulan av



-Ja?


-Ja det är ju fruktansvärt tragiskt




-Men det visste de ju inte då



-Och då skulle man ju aldrig kunna skratta

för hur vet man vad som händer 30 sekunder senare?




-Äh du vet vad jag menar




-Nä




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP