Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen är till bara för att vara just minnen

En smal trappa leder upp till drömmars förflutna.
Spindelväv täcker den dörr som ska leda dig in i barndomen igen.
Att förstå att dörren är låst, kan vara svårt.
Minnen är till bara för att vara just minnen.




Fri vers av tsípor
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:23



Bookmark and Share


  Katariiina
\"En smal trappa leder upp till drömmars förflutna.\"
Fantastiskt Elin :D
Jag älskar känslan du förmedlar.
2007-05-03

    Ficktjuv
underbar. Får en att förstå att man inte kan gå tillbaka till något som man hade förut. *applåderar*
2007-04-09

    gnupung
Den här dikten är fantastisk! Jag älskar hur du får mig att känna mig just som den personen du beskriver i dikten - en person som på något sätt vill återfinna sin barndom men upptäcker att den gått förlorad. Verkligen bra! :)
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

tsípor
tsípor