Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strunt

Grammofonskivan snurrar runt, runt i takt med flugans surr.
Skuggdans rör sig längs väggen och tänder en eld i ditt inre.
Stampande fötter stannar till för en sekund för att
Betrakta en ensam fågels glidande på himlavalvet.




Fri vers av tsípor
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tsípor
tsípor