Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasflicka och stenpojke

i ett litet hus någonstans ute i mörket befinner sig två människor,
en glasflicka och en stenpojke.
De stänger ute alla röster, som säger att det är fel, fel fel.














för de vet båda två, att det inte finns något som kallas omöjlig kärlek




Fri vers av tsípor
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 19:07



Bookmark and Share


  om en Siri
Hoppfullt och sorgset vackert, det berörde!
2007-08-13

  Daniel_78 VIP
jag tycker börjar är jättebra
men slutet skriver mig på näsan
för mig framgår det av de tre första
raderna att det handlar om ett
lite knepigt förhållande.

jag tror själv att texten kan bli
mer läsvänlig formmässigt
om den styckas lite på raderna
något i stil med:

i ett litet hus någonstans ute i mörket
befinner sig två människor,
en glasflicka och en stenpojke.

De stänger ute alla röster
som säger fel.


bara lite tankar.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

tsípor
tsípor