Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad eller bara illusioner

glassplitter på nypolerat golv,
steg upp för stentrappa och argt mummel.
tystnaden i det här huset är som tusen iskalla nålar genom din kropp.




Fri vers av tsípor
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-02-26 20:26



Bookmark and Share


  Bissen
Gillar skarpt uttrycken, texten, helheten.
2007-04-20

    gnupung
Åh, jag ÄLSKAR den första formuleringen!
2007-02-27

  Vind
Känns som ett isande lugn efter en kanske familjär storm, en uppgörelse. Bra flyt och ordval för att nå den känslan.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

tsípor
tsípor