Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill egentligen säga att


Jag är det vackraste som finns
av alla jordens sköna kvinns.
Jag är helt ljuvligt underbar.
Det allra bästa som du har.

Du vill ta mig i din famn.
Viska ömt och tyst mitt namn.
Och i mörkret vid mitt bröst,
stanna kvar tills det blir höst.

Vi blir ett tjusigt gammalt par.
De bästa åren har vi kvar.
För du är min och jag är din.
Du går aldrig ur mitt sinn.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-02-26 22:34



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Kul kontrast mellar rubrik och text. En del kan nog behöva en hjälp på traven...
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP