Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesi


Förlåta?
Det är inte en fråga
om förlåtelse.

Det är glömma jag inte kan.

Hur skär man ut år ur
sitt liv?
Vad gör man av alla
minnen man inte vill ha?

Hur ska jag orka?
En dag till?
En vecka?
Resten av mitt liv?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-02-27 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP