Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Innebandyproffset )


Blickar tillbaks



Blickar tillbaks
på det som en gång varit
det som passerade förbi
påminnelsen är svår att se
bland inre tårars sorg
inre tårars saknad

ser på det som en gång var mitt
mitt liv
synen om detta liv
är inte längre en del av mig
gemenskapens skratt
bland svett och tårar
förvandlades till mörker en dag
ingen kände längre igen mig
mörkret svepte sin aura omkring mig
det var inte längre jag

blickar tillbaks
på det som en gång varit
det som passerade förbi
saknaden är svår att möta
i mina inre tårars sorg




Fri vers av Malin Johansson
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-02-11 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.