Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ansikte



ibland känns det som om jag glömt hur du ser ut
ibland syns ditt ansikte för tydligt

FÖR tydligt
suddigt
men ändå så klart

ibland syns bara du
Du Du Du
ingen annan
men snälla påminn mig
låt mig få se ditt ansikte idag




Fri vers av Malin Johansson
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-02-11 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.