Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort vacker dialog



Du sa hej
med ditt leende
så slående vackert

Jag sa hej
ville röra vid dig
men jag sa nej

ville springa förbi dig
men din närvaro skar in i mig
och mina knän vek sig
när du slående vackert
sa hej till mig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-02-11 23:23



Bookmark and Share


  Michmich
du väckte de i mig...
2005-02-16

  kanelen
starka känslor som blir fysiska - fint fångat!
2005-02-12

  Manal
Kan känan igen mig om jag tittar ett par år tillbaka..fick fram fina minnen. Fint
2005-02-11

  Manal
Kan känan igen mig om jag tittar ett par år tillbaka..fick fram fina minnen. Fint
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.