Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motvilliga val

Alla beslut som fattas
med motvilja
alla val som görs
motvilligt

All energi som slösas bort
på oro
för de val som måste göras
motvilligt

Och alla beslut som måste fattas
mot min vilja, mot deras vilja
mot allas vilja, utan någons vilja
med motvilja,

av ingens fria val men av nödvändighet




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-28 11:22



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
ja dessa val, om jag tänker och funderar det kan bli ett bra val men det har ibland blivit ett val att våndas över. Jag tror ibland att livet har förberett en del spratt för oss, eller prövningar om man så vill.

Tänkvärd text du skrivit :)
2018-01-05

  Ronny Berk
väl valda tanker och ...
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP