Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aning!

Morgonsolen beundrar din siluett
Jag vill inte frysa
kan du med värmen som finns i ditt hjärta
hålla om mig och
ge mig den värmen som vi båda behöver?
-Var inte rädd, min älskade vän
Jag sträcker ut min hand Och fattar tag i din
Du gav mig känslan av att komma hem
fast jag redan var hemma tack för att du finns...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-02-28 15:03



Bookmark and Share


  agneta pichler
så otrolig är kärleken

2013-03-03

  nattig
Var inte rädd min vän, jag räcker mig din hand. Så vackert och så tryggt. Kram Nattig
2007-03-01

    sunnanvind
Åh vilken fin kärleksförklaring! mycket fin! Varmt o äkta!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin