Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


Stjärnan

 

*

*        *

Stjärnefall

änglakonfetti

Åskdundersknall

himmelstrumpetande

strösselspaghetti

 ~*~

Färgkartans båge

fyller himmel med råge

~*~ 

Mitt hjärta likaså

Med dig

~*~ 

~ovanuppepå~ 




Fri vers av nettizen
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-03-01 19:00



Bookmark and Share


  glittertindra
tihi.. :) lekfullt längtande... din lek med ord och med språket lockar till leenden och igenkännande... :)
2007-03-02

    Lindizz
jättefint ...*ler
2007-03-01

  Söder
Härligt sprakande kärleksdikt...
2007-03-01

    sunnanvind
Men nu du! Nu är längtan stooor!
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen