Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
studerar det förflutna


Tack för ingenting och varsågod för allt



jag tryckte ner ytan så snabbt
att andetagen
aldrig hann
viska adjö

hjärtat slets itu
och ingen nål
över hela världen
kan färdas hit
innan sprickorna
bryter upp igen

du brukade hälsa på ibland
där jag satt
inblindad i mina egna plågor
du ristade alltid in saknader
i dina tårar och lät mig
kyssa bort dom
till himmelen

aldrig övergav du rädslan
även fast du visste att
den skulle knapra upp
dina sista styrkor

tapetsera ditt inre
med nattens kärna

men du bytte
aldrig rikning
för jag



bytte aldrig själ











Övriga genrer av sötsnö
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-03-02 16:51



Bookmark and Share


  devilsangel
...\"Men du bytte aldrig riktning, för jag bytte aldrig själ\"...
Vad ska jag säja, sötsnö. Du är helt otrolig!
2007-03-04

    3_miles_high
Väldigt vcker och lätt att identifiera sig med.
2007-03-04

  sockerspöket
Det var en mkt. vemodig och vacker betraktelse av ett förflutet!
2007-03-03

  ordterroristen
underbart, och den här gången fångar du mig från första början ^^ du har en så särpräglad stil, både ditt sätt att uttrycka dig genom abstrakta ambivalenta, men absoluta, sanningar och det relativt unika sättet du förpackar dina alster på. Det är en njutning att läsa, älskar att dina texter finns här ..

med vänliga hälsningar,
gvd !
/osse.
2007-03-03

    ej medlem längre
Diffus och kan tolkas där man själv är, vilket kan vara bra.
Älskar titeln:-)
2007-03-03

  om en Siri
Gud vilken underbar dikt!
2007-03-02

  temugg
du är så sinnessjukt grym.
hela världen borde läsa dig.
2007-03-02

  "Silver" VIP
Grymt bra som alltid. Som den enkla natur jag är gillar jag att den hänger så tydligt ihop med sin röda tråd, även titeln.

\"du ristade alltid in saknader
i dina tårar och lät mig
kyssa bort dom
till himmelen\"

Slutet är otroligt bra uttryckt. Det är de där två diktjagen som färdas åt olika håll.
2007-03-02

    inmeddiginålsögatkamel
Hej!
Den här var mycketmycket fin:)
Jag gillar första stycket mest.
2007-03-02

    aldrignågot
den här var vacker. riktigt vacker.
2007-03-02

  Snubblaraldrig
Det är något med denna text som jag gillar, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Andra stycket var det jag gillade bäst iaf =) Den är väldigt bra skriven! :)
//Gabbi
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö