Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berusad av Jazz, förförd av skymningsljus...


Avtuppad


Lycka är att få ligga i soffan
och stirra ut genom
fönstret

känna doften av nybryggt
kaffe till toner av en
härlig musik


Vila mina tankar långt
bort där horisonten
långsamt skiftar
färg





Fri vers av Gawain
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-03-02 18:10



Bookmark and Share


    eva m h
Att var skönt borta men ändå hemma! Härligt!
2007-03-05

  Söder
Så underbart... spisa jazz och bara koppla av i skymningsljuset... kan det bli bättre? Kanske ett glas rött istället för kaffe då...
2007-03-02

    ej medlem längre
Härligt formulerat om...
njutning!
2007-03-02

  nettizen
Mmmm... bara låta tankarna föra en dit man egentligen vill vara..... mysigt.
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain