Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan fan fan

finns inte ord

bara


fan fan fan



orkar inte

längre



orkar inte lita på


och bli sviken



igen o igen


fan fan fan




Övriga genrer av minette
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-03-02 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Besvikelser är jobbigt! Och det finns inga andra ord för det än just FAN!
Du får fram uppgivenhetskänslan här med några ord.
Bra!
2007-03-03

    sötsnö
kännre igeb känslan
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette