Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte sova

varför?


ringer du nu


du har ju inte gjort det förut


fan


nu kan jag inte sova



igen




Övriga genrer av minette
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-03-03 02:38



Bookmark and Share


  Cris
Ja det kan man ju fundera över ...
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette