Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande

 

 

Snödränkt isbeklätt

kristallgolv

Skimrande diamanter

i morgonstjärnans

strålkastarsken

 

Värmande i tanken

på avklädda ben

 

Gnistrande i regnbågens 

färger i månskenets

belysning

 

I tanken 

kittlande rysning

 

Natt som dag

Du finns med mig

i varje

andetag 




Fri vers av nettizen
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-03-03 14:52



Bookmark and Share


  minette
såå vacker
2007-03-06

  issac.a.m
Strålande.....
2007-03-05

    Lindizz
mycket fin ....
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen