Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När endast läpparna bekänner... om och om och om igen


Nu ser du något

Bara nästan?

Bara nästan igen...


Något
verkar kräla hitåt,
något som är efterlämnat

i askvärmen;

avgrundshet
och illaluktande av sopor 

fem centimeter sidan om mitt ansikte
tittar dina vackra ögon av porslin på något


Visst ser du något!?

Eller...   ?



Tanken på vad du inte ser där borta (i tomheten)
lockar fram de strecksmala kvävningsverktygen
bakom min förtankes nakna, darrande rygg



Ser du nu då?

Nej,
du ser visst aldrig något...



Trots det brinner med svart rök
i bakgårdarnas skrymslen
dit bara råttor vågar sig



Nu! Ser du nu?

Jag behöver inte vända mig om

De är nära nu...



Barnen,
som en gång bar på sanningen och brändes
på det vitpolerade narcissistiska altaret
och slängdes på avskrädesplatsen,
är nu bara små förkolnade lik

De krälar likväl

Krälar långsamt
med sina svarta,
styva stumpar

De krälar tillbaks till dig
för att känna den likgiltiga kylan
i orden som kommer från din mun

Förresten;
den är ju så jävla vacker, munnen din

De sexiga linjerna...

men stanken får mig att tänka på
att mun och anus är bara två ytterpunkter av samma tarm



Jag kysser dig en sista gång nu
innan den heta glöden gör mig till grått stoft

Jag kommer strax att skingras
med den fruktansvärda stormvind
som ska ryta ur förkolnade barnmunnars halsar




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 973 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-07 00:19



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Det här kan jag höra läsas som en monolog. Jag tycker att du skickligt bygger upp en spänning hos mig som läsare och man undrar vem berättarjaget talar till. Själv så tänker jag mig att det talar till gud, men det är ju jag det :). Applåder för mycket läsvärd text! Tack!
2011-08-24

  Pulsatilla
Uäk, jag ska aldrig kyssas mer! ;}

Detta var en skickligt förmedlad scen. Man kan riktigt känna dofterna, se de förkolnade, stympade barnliken..
Som en otäck film.. typ Silent Hill...
2008-01-12

    miråa
ville nog bara säga TACK!!!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna