Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte äkta

även om kärleken har hittat till mig
är det något som saknas, det är nåt med dig
du kanske är perfekt på nästan alla sätt
men endå är det något som inte känns rätt
du är inte som dom andra, vilket är bra
men du är inte heller som jag vill att du ska va
du säger fina saker och att du älskar mig
men det känns som jag inte kan lita på dig
jag tror jag vet vad problemet är
det är att jag denna gången inte är så kär




Fri vers av emmoli
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-03-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmoli
emmoli