Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker tillbaka

tänker på min tid när jag hade det bra
när det inte var som det är idag
då jag var lycklig, och hade dig här
jag var alltid så glad, så himla kär
men det som hände går inte att ändra på
även om jag önskar att det kunde gå
men du har gått vidare och helt glömt mig
men det kan inte jag göra, för jag älskar dig




Fri vers av emmoli
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-05-21 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmoli
emmoli