Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar tiden med dig markus


det finns stunder

det finns stunder som är helt underbara
det finns stunder när allt är som det ska vara
det finns stunder när man är lycklig, skrattar och ler
det finns stunder när ljus är det enda man ser
det finns stunder som man saknar och drömmer om
men det finns också stunder som man önskar aldrig kom




Fri vers av emmoli
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-04-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmoli
emmoli