Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskade, och älskar fortfarande dig markus


inte tillräcklig

jag fattar inte riktigt vad det var som hände
jag trodde det skulle vara vi till tidens ände
allting är mitt fel, jag är inte perfekt
jag räckte inte till för dig på något sätt
du förtjänar bättre, inte nån som mig
utan någon som är perfekt, precis som dig




Fri vers av emmoli
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-04-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmoli
emmoli