Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken dag

vilken dag


vilken härlig dag


sån lycka


att vi har sån tur

så tacksam


för dagen


som vi har här o nu


det är bara att ta vara på den

o leva fullt ut

i dagen

sååååå härligt


tack




Övriga genrer av minette
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette