Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tung vila djupt i famnen på det vackraste som finns...


Vilsamt


Mjuk som den fylligaste mossa
är du

vackra

Hos dig vederkvicker jag min
trötta själ

vilar min arma lekamen till
doften av jord

skog

tjärnens tysta svalka
släcker törsten
medan elden i bröstet
gör mig varm





Fri vers av Gawain
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-03-04 22:02



Bookmark and Share


  Söder
Så vackert du formulerar din kärlek... orden tilltalar mig djupt...
2007-03-05

    Jess81
din dikt är en lika stor hyllning till den du älskar som till den rofyllda svenska naturen
2007-03-04

  Marreb
Underbart vackert... lite tvetydig är den också på nåt sätt.
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain