Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon lägger sig och Vilar.

kanske är det ändå

till slut


att acceptera ett öde
är att lägga sig och


vila en stund
i armarna på
något större

 

och säga tack
för  varje litet
ynka andentag
man har fått ta


här på jorden
trots allt

 

kanske är det ändå

till slut

 

att det finns
eremiter
som aldrig kunnat
klara

sig utan
men som inte
kan
leva med

män-i-skor

 

kanske är det ändå

till slut

 

att ingenting egentligen
spelar någon roll

förutom kärleken 

 

för det är väl ändå

till slut

 

att ingen kommer
härifrån

levande.

 

 

 




Övriga genrer av fossie
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie